Home Advies Infolijnen & chatten

Infolijnen en chatservice

Heb je vragen over je eigen drugs- of alcoholgebruik of dat van een ander? Bel de Drugs Infolijn of de Alcohol Infolijn.

Informatie beluisteren kan, dag en nacht, 7 dagen per week. Een gesprek met een medewerker is mogelijk op werkdagen van 9:00 tot 17:00.

Drugs Infolijn: 0900-1995 (10 cent p/m + de kosten van je mobiele telefoon)

De Drugs Infolijn geeft betrouwbare informatie en adviezen over drugs gebaseerd op de laatste stand van de wetenschap. De Drugs Infolijn is neutraal en alle informatie wordt vertrouwelijk behandeld. Deskundige medewerkers geven informatie en advies. Als het nodig is verwijzen zij door voor meer hulp en informatie.

Alcohol Infolijn: 0900-1995 (10 cent p/m + de kosten van je mobiele telefoon)

De Alcohol Infolijn geeft betrouwbare informatie en adviezen over alcohol gebaseerd op de laatste stand van de wetenschap. De Alcohol Infolijn is neutraal en alle informatie wordt vertrouwelijk behandeld. Deskundige medewerkers geven informatie en advies. Als het nodig is verwijzen zij door voor meer hulp en informatie.

Roken Infolijn: 0900-1995 (10 cent p/m + de kosten van je mobiele telefoon)

Medewerkers bij de Roken Infolijn geven advies en informatie over (stoppen met) roken, gebaseerd op de laatste stand van de wetenschap, en verwijzen zonodig door. Bekijk ook de website ikstopnu.nl.

Chatservice voor vragen over alcohol en drugs

Als je vragen over alcohol of drugs hebt kan je dagelijks kan je tussen 13.00 tot 17.00 uur chatten met professionals. 

Vergroot lettertype
Scroll naar top