Home Hasj & wiet Combigebruik

Combigebruik

Het combineren van drugs is extra riskant. De effecten van combinaties zijn bovendien niet goed te voorspellen. Combineren betekent meer risico lopen. 

Klik op een drugs en lees meer over effecten en risico’s van verschillende combinaties met hasj en wiet.

Vergroot de kans op hoofdpijn en misselijkheid. Het kan verkeerd vallen, waardoor je je angstig en onprettig kan gaan voelen. Het vermindert je rijvaardigheid.
Zowel hasj/wiet als GHB hebben een verdovende werking. Er zijn weinig specifieke effecten en risico’s bekend. Je weet nooit welke onaangename, onverwachte effecten het geeft.
2C-B kan je angstig maken of geeft vervelende bijwerkingen zoals misselijkheid, buikpijn en spierkrampen. Hasj en wiet kunnen de werking versterken en daardoor is de kans op angst en paranoia ook groter. Als je toch wilt blowen bij de 2C-B, stel het dan in ieder geval uit tot na de piekeffecten van de 2C-B.
Gebruikers hebben verschillende ervaringen. De een vindt het prettig, de ander vervelend. Er zijn gebruikers die actiever blijven van hasj/wiet in combi met XTC. XTC kan de effecten van het blowen versterken. Er zijn ook gebruikers die geen effect ervaren. Wacht in ieder geval met blowen tot je de werking van de XTC voelt. Let op de signalen van je lichaam.
Hasj /wiet + cocaïne of speed vergroot de kans op psychische klachten (angst, onrust). Gebruikers zeggen dat cannabis de werking van speed of cocaïne kan verzachten.
Vergroot de kans op psychische klachten (angst, onrust). Gebruikers zeggen dat cannabis de werking van speed kan verzachten.
Kan leiden tot een heftige, onvoorspelbare trip. Soms worden tijdens het blowen eerder beleefde paddo-effecten opnieuw beleefd.
Het is niet aan te raden om te blowen voor, tijdens of nadat je ketamine hebt genomen omdat de reactie onvoorspelbaar is. Het kan voor een slechte trip zorgen. Een joint roken nadat de ketamine is uitgewerkt, kan het tripeffect terughalen.
Er is weinig/niets bekend over deze combinatie. Wees daarom extra voorzichtig.
Er is weinig/niets bekend over deze combinatie. Wees daarom extra voorzichtig.
Er is weinig/niets bekend over deze combinatie. Wees daarom extra voorzichtig.
Scroll naar top