Home Hasj & wiet Combigebruik

Combigebruik

Het combineren van drugs is extra riskant. De effecten van combinaties zijn bovendien niet goed te voorspellen. Combineren betekent meer risico lopen. 

Klik op een drugs en lees meer over effecten en risico’s van verschillende combinaties met hasj en wiet.

Kan leiden tot misselijkheid, hoofdpijn en flauwvallen.
Zowel hasj/wiet als GHB hebben een verdovende werking. Er zijn weinig specifieke effecten en risico’s bekend. Je weet nooit welke onaangename, onverwachte effecten het geeft.
2C-B kan je angstig maken of geeft vervelende bijwerkingen zoals misselijkheid, buikpijn en spierkrampen. Hasj en wiet kunnen de werking versterken en daardoor is de kans op angst en paranoia ook groter. Als je toch wilt blowen bij de 2C-B, stel het dan in ieder geval uit tot na de piekeffecten van de 2C-B.
Sommige mensen blowen om de scherpe randjes van XTC eraf te halen. XTC kan de effecten van het blowen versterken. Je kunt je hierdoor heel vaag voelen, wat niet altijd positief is. Er zijn ook mensen die geen effect ervaren.
Vergroot de kans op klachten als angst en onrust. Ook kan het de werking van cocaïne verzachten.
Vergroot de kans op klachten als angst en onrust. Ook kan het de werking van speed verzachten.
Kan leiden tot een heftige, onvoorspelbare trip. Soms krijg je tijdens het blowen een flashback naar een eerdere (bad)trip. Je kunt dan weer last krijgen van dezelfde angstige gevoelens of gedachten die je toen had.
Het is niet aan te raden om te blowen voor, tijdens of nadat je ketamine hebt genomen omdat de reactie onvoorspelbaar is. Het kan voor een slechte trip zorgen. Een joint roken nadat de ketamine is uitgewerkt, kan het tripeffect terughalen.
Er is weinig/niets bekend over deze combinatie. Wees daarom extra voorzichtig.
Er is weinig/niets bekend over deze combinatie. Wees daarom extra voorzichtig.
Er is weinig/niets bekend over deze combinatie. Wees daarom extra voorzichtig.
Scroll naar boven