Home Ketamine Combigebruik met ketamine

Combigebruik met ketamine

Over het algemeen geldt dat het combineren van drugs extra riskant is. De effecten van combinaties zijn bovendien niet goed te voorspellen. Combineren betekent meer risico lopen.

Klik op een drugs en lees meer over effecten en risico’s van verschillende combinaties met ketamine.

Lachgas wordt soms ook gecombineerd met ketamine . De combinatie van tripmiddelen kan leiden tot een zeer intense trip. Je loopt meer kans op een bad trip.
Als ketamine gecombineerd wordt met alcohol, kan dit je ademhaling onderdrukken. Je kunt zo bewusteloos raken. Daarnaast neemt de kans op misselijkheid of braken toe. Als je moet overgeven en bewusteloos raakt, kun je stikken.
Het is niet aan te raden om te blowen voor, tijdens of nadat je ketamine hebt genomen omdat de reactie onvoorspelbaar is. Het kan voor een slechte trip zorgen. Een joint roken nadat de ketamine is uitgewerkt, kan het tripeffect terughalen.
De combinatie van ketamine met XTC kan riskant zijn voor mensen met hart- en vaatziekten.
De combinatie van ketamine met cocaïne kan riskant zijn voor personen met hart- en vaatziekten.
De combinatie van ketamine met speed kan riskant zijn voor mensen met hart- en vaatziekten. Ook is er een groter kans op misselijkheid en overgeven.
De combinatie van ketamine met paddo’s of andere tripmiddelen kan leiden tot onvoorspelbare reacties en een vergrootte kans op paniek of een bad trip.
Dit is een riskante combinatie omdat het je ademhaling kan onderdrukken. Je kunt zo bewusteloos raken. Daarnaast neemt de kans op misselijkheid of braken toe. Als je moet overgeven en bewusteloos raakt, kun je stikken.
Er is weinig/niets bekend over deze combinatie. Wees daarom extra voorzichtig.
Er is weinig/niets bekend over deze combinatie. Wees daarom extra voorzichtig.
3-MMC wordt soms gecombineerd met ketamine. Er is nog weinig bekend over deze combinatie. Wees daarom extra voorzichtig.
Scroll naar boven