Home Nieuws Dit is wat je kan verwachten van de eerste drive-thru coffeeshop in Nederland

Dit is wat je kan verwachten van de eerste drive-thru coffeeshop in Nederland

Onlangs werd de eerste drive-thru coffeeshop van Nederland geopend. Het concept is net als bij de McDonald’s: je doet je bestelling vanuit de auto en kunt het iets verderop afhalen. De coffeeshop is om meerdere redenen bijzonder, omdat het binnenkort ook de eerste plek zal zijn waar je staatswiet kunt kopen. Maar hoe ziet dat er in de praktijk uit? Farzaad van FUNX besloot er langs te gaan om het zelf te ervaren.

Precies zoals verwacht

De drive-thru experience bleek precies zoals Farzaad verwacht had: het is logisch opgebouwd en het spreekt allemaal eigenlijk voor zich als je er doorheen rijdt. Hoewel het op voorhand misschien lastig voor te stellen is dat je je wiet kunt afhalen zoals je gewend bent bij een van de grote fastfoodketens, komt het proces in de praktijk nagenoeg overeen met hoe je het voor je ziet.

Het concept is onderdeel van het business plan van John & Co, dat met het wietexperiment uitkijkt naar de legalisering van de nu nog illegale (maar gedoogde) inkoop van cannabis. Daarnaast is de kans groot dat de kwaliteit van de wiet omhoog gaat als het kweken ervan legaal wordt.

Lees het hele artikel van Farzaad op FUNX.nl.

Scroll naar boven