Over deze website

 

Algemeen

De informatie op deze website is met grote zorgvuldigheid samengesteld en wordt dagelijks onderhouden. Het Trimbos-instituut is echter niet aansprakelijk voor enige directe of indirecte schade die zou kunnen ontstaan door het gebruik van de hierin aangeboden informatie. Aan de inhoud van deze website kunnen op geen enkele wijze rechten worden ontleend of aanspraken worden gemaakt.

Geen medisch advies

Het Trimbos-instituut is geen hulpverlenende instelling en geeft geen medische adviezen. Medewerkers van het instituut kunnen ook niet beoordelen of een bepaald advies in een individueel geval wel of niet het juiste is. Het Trimbos-instituut aanvaardt geen aansprakelijkheid voor eventuele schade ten gevolge van het gebruik van de informatie op deze website, of het wijzigen, stoppen of aanpassen van een behandeling. Informatie op deze website kan niet worden beschouwd als vervanging van een consult of een behandeling bij een arts.

Privacy

Bij het bezoeken van deze website worden gegevens geregistreerd d.m.v. Google Analytics. Dit kan bijvoorbeeld zijn: hoe lang je op de website bent geweest, hoeveel pagina's je hebt bekeken, maar ook IP-adressen en URL’s. Dit kan gebruikt worden voor beheertechnische doeleinden zoals voldoende servercapaciteit voor het aantal bezoekers. Lees de gehele privcay-statement op trimbos.nl.

Externe links

Deze website bevat links naar websites die door andere partijen dan het Trimbos-instituut worden aangeboden. Deze koppelingen worden uitsluitend voor uw gemak verstrekt. Het Trimbos-instituut heeft geen zeggenschap over deze websites en is om die reden niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor de daarop aangeboden informatie, producten of diensten.

Ontwerp en bouw

Deze site is ontwikkeld door e-Vision, specialist op het gebied van database-gestuurde applicaties. Als contentmanagementsysteem wordt gebruik gemaakt van e-Site en e-Tools.

Advies

Drugsenuitgaan.nl is tot stand gekomen met advies van EducareGroningen, Jellinek Preventie, Brijder verslavingszorgNovadic-Kentron en Bouman GGZ.

Copyright

Voor teksten en foto's die op deze site getoond worden gelden de gangbare auteursrechten.

Copyright © 2017 Trimbos-Instituut