Home Over deze website

Algemeen

De informatie op deze website is met grote zorgvuldigheid samengesteld en wordt dagelijks onderhouden. Het Trimbos-instituut is echter niet aansprakelijk voor enige directe of indirecte schade die zou kunnen ontstaan door het gebruik van de hierin aangeboden informatie. Aan de inhoud van deze website kunnen op geen enkele wijze rechten worden ontleend of aanspraken worden gemaakt.

Geen medisch advies

Het Trimbos-instituut is geen hulpverlenende instelling en geeft geen medische adviezen. Medewerkers van het instituut kunnen ook niet beoordelen of een bepaald advies in een individueel geval wel of niet het juiste is. Het Trimbos-instituut aanvaardt geen aansprakelijkheid voor eventuele schade ten gevolge van het gebruik van de informatie op deze website, of het wijzigen, stoppen of aanpassen van een behandeling. Informatie op deze website kan niet worden beschouwd als vervanging van een consult of een behandeling bij een arts.

Externe links

Deze website bevat links naar websites die door andere partijen dan het Trimbos-instituut worden aangeboden. Deze koppelingen worden uitsluitend voor jouw gemak verstrekt. Het Trimbos-instituut heeft geen zeggenschap over deze websites en is om die reden niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor de daarop aangeboden informatie, producten of diensten.

Ontwerp en bouw

Deze site is ontwikkeld door Innovation Kite.

Copyright

Voor teksten en foto’s die op deze site getoond worden gelden de gangbare auteursrechten.

Scroll naar boven