Home Vraag Hoe doseer je GHB?

Hoe doseer je GHB?

GHB doseren is ontzettend moeilijk en gaat vaak verkeerd. De dosis luistert uiterst nauw en is afhankelijk van het lichaamsgewicht van de gebruiker, de maaginhoud en zijn/haar gevoeligheid. Wat de een kan hebben, is voor de ander teveel. Als je veel GHB gebruikt ontstaat er tolerantie. Dat wil zeggen dat je steeds meer nodig hebt voor hetzelfde effect. Lees in het lange antwoord belangrijke doseertips.

 

Meer details

Een overdosis kan makkelijk ontstaan omdat er maar heel weinig verschil zit tussen de hoeveelheid GHB die het gewenste effect oplevert en de hoeveelheid waarbij je out gaat.

Goed doseren van GHB is lastig maar van belang. Als je iets te veel neemt kun je out gaan. Neem in ieder geval nooit een heel buisje. In een buisje zit meestal 4 tot 5 ml GHB. Een buisje gevuld tot de schroefdop bevat 5 ml. Een half buisje (2 ml) kan al teveel zijn, zeker als je vrouw, klein of licht bent.  Binnen 5-30 minuten voel je meestal het effect. Het kan langer duren als je net hebt gegeten. 

Doseren gaat vaak mis als je te snel bijneemt. Dat gebeurt nogal eens, ook omdat je besef van tijd verandert. Gebruikers adviseren: als je bijneemt, doe dat dan na ruim twee uur. Neem minder dan de eerste keer en neem nooit bij als je je niet lekker voelt.

 


Scroll naar boven