Home Nieuws ADE-Dieet: wat kun je het best eten voor, tijdens en na een avond stappen?

ADE-Dieet: wat kun je het best eten voor, tijdens en na een avond stappen?

Het is maandagochtend vijf voor zes, je armen hangen nog altijd in de lucht. Euforisch dans je jezelf naar de eindstreep. Wat een laatste plaat! Het enige waar je nog niet aan wil denken, is de befaamde dinsdagdip, kater of moeheid de rest van de week. Ach, ‘het was het toch waard?’, zullen je vrienden terecht opmerken. Toch moet je concluderen dat dit weekend niet de gezondste uit je leven is geweest. Want wat voor gezonde etenswaren zijn er nou je lichaam in gegaan?

Festileaks begrijpt dit dilemma maar al te goed, daarom hebben ze in samenwerking met Unity uitgezocht wat het beste partydieet is, zodat je 100% kan genieten en de rest van de week er wat minder futloos bij hangt. 

Voor: leg een goede bodem

Als je overdag al gaat feesten, is ontbijt als voorbereiding absoluut je belangrijkste maaltijd van het ADE-dieet. Wat je ook van plan bent te nuttigen, een goede bodem is het allerbelangrijkst. Op een lege maag zal de opname van alcohol en drugs veel sneller gaan dan met een volle maag. Als je door toedoen van een lege maag al om vier uur ’s middags op je top zit, ga je het einde van de ADE-nacht nooit meer meemaken. Bovendien gaat je maagwand er niet heel lekker op en kun je zelfs misselijk worden.

Lees het hele artikel van Timo Kragting op Festileaks.com.

Meer lezen:

Scroll naar boven