Home Vraag Krijg je door GHB meer zin in seks?

Krijg je door GHB meer zin in seks?

Door GHB kun je meer zin in seks krijgen. Het ontremt en maakt gevoeliger.

Geil door GHB

GHB ontspant en ontremt. Het kan een ontzettend geil gevoel geven. Mannen houden langer een stijve penis en klaarkomen is heftiger. Door het gebruik van GHB kunnen je grenzen makkelijk vervagen, waardoor je soms dingen doet die je eigenlijk niet wilt. Anderen kunnen daar misbruik van maken. Ook kun je verslaafd raken van GHB. Je vindt seks dan alleen nog maar leuk met GHB.

Out gaan door GHB

Omdat het doseren van GHB heel moeilijk is, is de kans groot dat je buiten bewustzijn raakt. Out gaan is niet alleen gênant, maar ook gevaarlijk. Als je buiten bewustzijn bent, je kunt stikken in je eigen tong of braaksel. Je kan ook onveilige of seks zonder dat je dit wilt hebben. Je hebt niet in de hand wat er met je gebeurt. Je bent dan afhankelijk van de betrouwbaarheid en hulp van anderen.

Drogeren met GHB

Verkrachtingen waarbij iemand gedrogeerd wordt door GHB in drankjes te doen komen voor, maar het is erg lastig te bewijzen. Je kunt de zoute smaak van GHB overigens meestal goed proeven. Lees hier wat je kunt doen als je het vermoeden hebt dat er drugs in je drankje is gedaan.

Hulp nodig?

Heb jij een nare seksuele ervaring gehad (online of offline) en heb je hulp nodig? Dan kun je bellen, chatten of mailen met het Centrum Seksueel Geweld: 08000188. Het liefst binnen zeven dagen. Binnen die tijd kunnen ze jou het beste helpen. Is het langer geleden? Ook dan kun je bij het Centrum Seksueel Geweld terecht. Belangrijk om te weten is dat dit nooit jouw schuld is geweest.


Scroll naar boven