Bericht

 

Gezocht: Jongeren die de ‘Wat drink jij App’ willen testen en ontvang minimaal 25 euro

  4 sep 2018     alcohol app onderzoek

Met de Wat drink jij? (WDJ) app geven we jongeren in de leeftijd van 16 tot en met 24 jaar vrijblijvend persoonlijk advies over het gebruik van alcohol. We zoeken jongeren die wel eens alcohol drinken en die voor een periode van zes maanden willen helpen met ons onderzoek om de app te testen.

Wat is je beloning?
Je ontvangt minimaal €25,- voor je deelname, dat bedrag kan oplopen tot maximaal €80,-. 

Wat moet je ervoor doen?
Het hele onderzoek gebeurt vanuit de Wat drink jij app. Na aanmelding zal de app je regelmatig een aantal vragen stellen over je ervaringen met alcohol en jouw mening daarover.

 Het gehele onderzoek duurt 6 maanden, dat is best lang, maar het beantwoorden van de vragen kost je per keer maar 1 tot 5 minuten. De app geeft sommige gebruikers persoonlijk advies en voorlichting over alcohol. Aan het eind van het onderzoek krijg je nog een vragenlijst van ongeveer 15 minuten.

Als je het onderzoek helemaal hebt afgerond krijg je van ons in elk geval €25,-. Dat bedrag kan oplopen tot maximaal €80,- afhankelijk van het aantal deelnemers.

Aanmelden

Je kunt je direct aanmelden. Download de WDJ app, in de App Store van Apple of de Google Play store. In de app vind je meer informatie over het WDJ onderzoek.

 

 


Meer nieuwsberichten

Copyright © 2019 Trimbos-Instituut