Bericht

 

De smerigste dingen die je tegenkomt als huisfeestjesschoonmaker

  6 dec 2015     alcohol dronken feest

Een feestje geven lijkt altijd een goed idee, totdat het voorbij is. Pas in de vroege uurtjes, als je een kater van jewelste voelt komen opzetten en alles om je heen onder de plakkerige vloeistoffen zit, word je overvallen door een vloedgolf van spijt.
De vloer is bezaaid met lege flessen en blikjes bier, tussen de bergen troep steken hier en daar de ledematen van bewusteloze vrienden uit, en in de hoek van je douche ligt een aangekoekte plas kots met een vreemd kleurtje.

Dat is waar Tugrul Cirakoglu om de hoek komt kijken. Tugrul is de eigenaar een schoonmaakbedrijf in Amsterdam dat gespecialiseerd is in het opruimen en schoonmaken van je huis na een feestje. Tugrul begon vorig jaar met het bedrijf, nadat hij zijn master in Londen had gehaald en een aanzienlijk aantal smerige dingen had gezien bij feestjes op de campus: mensen die in de wasbak pisten, mensen die dingen braken, mensen die vochten en overal bloedvegen en - spetters achterlieten. Hij realiseerde zich dat er nog geen bedrijven in Nederland waren die dat soort rotzooi opruimden, en zag een gat in de markt.

Lees verder op VICE.com.


Meer nieuwsberichten

Copyright © 2021 Trimbos-Instituut